প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জস্তিস এম. ফতিমা বীভি লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোরক্লি
24 NOV 2023 10:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জস্তিস এম. ফতিমা বীভি লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা থাগৎলকখিবদা;
“জস্তিস এম. ফতিমা বীভিনা লৈখিদবসিনা ৱাহল্লে‍। অশেংবা লম্বী য়াৎলম্বা অমা ওইনা মহাক্কী শিংথানিংঙাই ওইরবা খোঙচৎনা পল কয়াবু নমখায়দুনা নুপীশিংবু চাউনা পুক্নিং থৌগৎলম্মি‍। লিগেলগী লমদা মহাক্না লৌরম্বা থৌদাংশিং নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মরুপ মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি‍। মহাক্কী থৱায়না ইংনা চিক্না পোত্থারুবা ওইরসনু: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of Justice M. Fathima Beevi
24 NOV 2023 10:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over demise of Justice M. Fathima Beevi.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Saddened by the passing away of Justice M. Fathima Beevi. A true trailblazer, her remarkable journey broke several barriers and greatly inspired women. Her contribution to the legal field will be cherished. Condolences to her family and friends. May her soul rest in peace: PM @narendramodi”