Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of Justice M. Fathima Beevi
24 NOV 2023 10:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over demise of Justice M. Fathima Beevi.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Saddened by the passing away of Justice M. Fathima Beevi. A true trailblazer, her remarkable journey broke several barriers and greatly inspired women. Her contribution to the legal field will be cherished. Condolences to her family and friends. May her soul rest in peace: PM @narendramodi”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜଷ୍ଟିସ୍ ଏମ୍‌. ଫାତିମା ବିବିଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
24 NOV 2023 10:55AM by PIB Bhubaneswar
ଜଷ୍ଟିସ୍ ଏମ୍‌. ଫାତିମା ବିବିଙ୍କ ପରଲୋକରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରାଯାଇଛି:
ଜଷ୍ଟିସ୍ ଏମ୍‌. ଫାତିମା ବିବିଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଦୁଃଖିତ । ଜଣେ ପ୍ରକୃତ ପଥପ୍ରଦର୍ଶକ ଭାବେ ତାଙ୍କ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଯାତ୍ରା ଅନେକ ବାଧାବିଘ୍ନକୁ ଦୂର କରିଛି ଏବଂ ମହିଳାଙ୍କୁ ବହୁତ ପ୍ରେରଣା ଦେଇଛି । ଆଇନ କ୍ଷେତ୍ରରେ ତାଙ୍କ ଅବଦାନ ମନେ ରହିବ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ବନ୍ଧୁଙ୍କ ପ୍ରତି ମୋର ସମବେଦନା । ତାଙ୍କ ଆତ୍ମାକୁ ଶାନ୍ତି ମିଳୁ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ