Prime Minister's Office
PM welcomes Mick Jagger to India
18 NOV 2023 1:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today responded to a post by music legend Mick Jagger.
Mr Jagger posted about his happiness for being in India. The Prime Minister, making reference to some of his famous songs replied on X:
"‘You Can’t Always Get What You Want’, but India is a land brimming with seekers, offering solace and ‘Satisfaction’ to all.
Delighted to know you found joy among the people and culture here.
Do keep coming…"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମିକ୍ ଜାଗରଙ୍କୁ ଭାରତକୁ ସ୍ୱାଗତ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
18 NOV 2023 1:15PM by PIB Bhubaneswar
ସଙ୍ଗୀତ କିମ୍ବଦନ୍ତୀ ମିକ୍ ଜାଗରଙ୍କ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ଦେଇଛନ୍ତି ।
ଭାରତ ଆସିଥିବାରୁ ତାଙ୍କୁ ଖସି ଲାଗିଥିବା ଶ୍ରୀ ଜାଗର ପୋଷ୍ଟ କରିଥିଲେ । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତାଙ୍କର କିଛି ପ୍ରସିଦ୍ଧ ସଙ୍ଗୀତ ବିଷୟରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରି ଏକ୍ସରେ କହିଛନ୍ତି:
‘ୟୁ କାଣ୍ଟ୍ ଅଲ୍‌ୱେଜ୍ ଗେଟ୍ ହ୍ୱାଟ୍ ୟୁ ୱାଣ୍ଟ୍‌’, କିନ୍ତୁ ଭାରତ ସାଧନାକାରୀଙ୍କ ଭୂମି, ଯେ କି ସବୁ ପ୍ରକାର ସାନ୍ତ୍ୱନା ଏବଂ ସନ୍ତୁଷ୍ଟି ପ୍ରଦାନ କରିଥାଏ ।
ଏଠାକାର ଲୋକ ଏବଂ ସଂସ୍କୃତି ମଧ୍ୟରେ ଆପଣଙ୍କୁ ଆନନ୍ଦ ମିଳିଥିବା ଜାଣି ଖୁସି ।
ଏପରି ଆସିବା ଜାରି ରଖନ୍ତୁ.. ।’