Prime Minister's Office
PM welcomes Mick Jagger to India
18 NOV 2023 1:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today responded to a post by music legend Mick Jagger.
Mr Jagger posted about his happiness for being in India. The Prime Minister, making reference to some of his famous songs replied on X:
"‘You Can’t Always Get What You Want’, but India is a land brimming with seekers, offering solace and ‘Satisfaction’ to all.
Delighted to know you found joy among the people and culture here.
Do keep coming…"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মিক জেগ্গরবু ভারত্তা তরাম্না ওকখ্রে
18 NOV 2023 1:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ঈশৈ নোংমাইগী লিজেন্দ মিক জেগ্গরনা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা পাউখুম পীখ্রে‍।
মিস্তর জেগ্গরনা ভারত্তা লৈবদা মঙোন্দা ফাওরিবা নুংঙাইবগী মতাঙদা থাগৎলকখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা, শক্নাইরবা শৈশকপা অদুগী ঈশৈ খরা পল্লদুনা, X তা পাউথুম পীখি:
“‘য়ু কান্ত ওলৱেজ গে ৱাত য়ু ৱান্ত’, অদুবু ভারত অসি করিগুম্বা অমবু তাল্লিবা, পুম্নমক্তা য়াতাফম পীরিবা অমদি ‘সেতিসফেক্সন’ পীরিবা লম অমনি‍।
মফমসিগী মীয়াম অমদি নাৎ মরকসিদা অদোম্না নুংঙাইবা মহাও ফংলে খঙবদা নুংঙাইবা ফাওই‍।
তুংদসু লাকপিয়ু…”