প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পঞ্চদশ এছিয়ান শ্বুটিং প্ৰতিযোগিতাত অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনৰ বাবে ভাৰতীয় দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 NOV 2023 9:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পঞ্চদশ এছিয়ান শ্বুটিং প্ৰতিযোগিতাত ৫৫টা পদক লাভ কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় দলটোক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰৰ এক পোষ্টত কয়,
“এক অসাধাৰণ সাফল্য!
পঞ্চদশ @Asian Shooting Championshipৰ উৎকৃষ্ট ফলাফলৰ বাবে আমাৰ প্ৰতিযোগীসকলক অভিনন্দন।
২১টা স্বৰ্ণ পদকসহ ৫৫টা পদক দখল কৰাৰ লগতে ৬জনে @Paris2024 ত খেলাৰো যোগ্যতা অৰ্জন৷
তেওঁলোকৰ দক্ষতা, দৃঢ়তা আৰু অধ্যৱসায় মনোভাৱে দেশখনক সঁচা অৰ্থত গৌৰৱান্বিত কৰি তুলিছে।”

Prime Minister's Office
PM Celebrates sterling performance of Indian team at the 15th Asian Shooting Championship
02 NOV 2023 9:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Indian team for winning 55 medals at the 15th Asian Shooting Championship.
The Prime Minister posted on X :
"An incredible achievement!
Congratulations to our shooters for their outstanding performance at the 15th @Asian_Shooting Championship.
They bring home 55 medals, including 21 Gold, along with 6 @Paris2024 quotas as well.
Their skill, determination and relentless spirit have truly made the nation proud."