ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୧୫ତମ ଏସୀୟ ସୁଟିଂ ଚାମ୍ପିୟନସିପରେ ଭାରତୀୟ ଦଳର ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
02 NOV 2023 9:25PM by PIB Bhubaneswar
୧୫ତମ ଏସୀୟ ସୁଟିଂ ଚାମ୍ପିୟନସିପରେ ୫୫ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଭାରତୀୟ ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏକ ଅବିଶ୍ୱସନୀୟ ସଫଳତା!
୧୫ତମ ଏସୀୟ ସୁଟିଂ ଚାମ୍ପିୟନସିପରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଆମ ସୁଟରମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।
ସେମାନେ ୬ଟି ପ୍ୟାରିସ ୨୦୨୪ କୋଟା ସହ ୨୧ଟି ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ମିଶାଇ ୫୫ ପଦକ ଘରକୁ ଆଣିଛନ୍ତି ।
ସେମାନଙ୍କ ଦକ୍ଷତା, ନିଷ୍ଠା ଏବଂ ନିରନ୍ତର ଉଦ୍ୟମ ବାସ୍ତବରେ ଦେଶକୁ ଗର୍ବିତ କରିଛି ।’

Prime Minister's Office
PM Celebrates sterling performance of Indian team at the 15th Asian Shooting Championship
02 NOV 2023 9:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Indian team for winning 55 medals at the 15th Asian Shooting Championship.
The Prime Minister posted on X :
"An incredible achievement!
Congratulations to our shooters for their outstanding performance at the 15th @Asian_Shooting Championship.
They bring home 55 medals, including 21 Gold, along with 6 @Paris2024 quotas as well.
Their skill, determination and relentless spirit have truly made the nation proud."