প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
১৫শুবা এসিয়ান সুতিং চেম্পিশিপতা ভারত তিমগী ফজবা পর্ফোমেন্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
02 NOV 2023 9:25PM by PIB Imphal
১৫শুবা এসিয়ান সুতিং চেম্পিশিপতা মেদল ৫৫ ফংবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ অচৌবা মাইপাকপা অমনি!
১৫শুবা @Asian_Shooting Championship তা মখোয়গী ফজরবা পর্ফোমেন্সগীদমক ঐখোয়গী সুতরশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মখোয়না 6 @Paris2024 কোতাগা লোয়ননা সনাগী মেদল ২১ য়াওনা মেদল ৫৫ ফংলকখি। মখোয়গী হৈশিংবা, খাংবা কনবা অমসুং থৌনানা তশেংনা লৈবাক অসি চাউথোকচবা পোকহল্লে”।

Prime Minister's Office
PM Celebrates sterling performance of Indian team at the 15th Asian Shooting Championship
02 NOV 2023 9:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Indian team for winning 55 medals at the 15th Asian Shooting Championship.
The Prime Minister posted on X :
"An incredible achievement!
Congratulations to our shooters for their outstanding performance at the 15th @Asian_Shooting Championship.
They bring home 55 medals, including 21 Gold, along with 6 @Paris2024 quotas as well.
Their skill, determination and relentless spirit have truly made the nation proud."