ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ଅଗ୍ରଗତି ପାଇଁ ସଭିଏଁ ଭୋକାଲ ଫର୍ ଲୋକାଲ ହେବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ନିବେଦନ
10 NOV 2023 3:02PM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତର ଅଗ୍ରଗତି ପାଇଁ ସଭିଏଁ ଭୋକାଲ ଫର୍ ଲୋକାଲ ହେବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନିବେଦନ କରିଛନ୍ତି । ୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ କଠିନ ପରିଶ୍ରମ ଉପରେ ସେ ଆଲୋକପାତ କରିବା ସହ ଉଦ୍ୟୋଗୀଙ୍କ ସୃଜନଶୀଳତା ଏବଂ ନିରନ୍ତର ଉଦ୍ୟମ ଯୋଗୁ ଆମେ ଭାରତର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ଭୋକାଲ ଫର୍ ଲୋକାଲ ହୋଇପାରିବା ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
କିରଣ ମଜୁମଦାର-ଶ’ଙ୍କ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘ବାସ୍ତବରେ ଆସନ୍ତୁ ୧୪୦ କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ କଠିନ ପରିଶ୍ରମ ଉପରେ ଏହି ଦୀପାବଳି ପାଳନ କରିବା । ଉଦ୍ୟୋଗୀଙ୍କ ସୃଜନଶୀଳତା ଏବଂ ନିରନ୍ତର ଉଦ୍ୟମ ଯୋଗୁ ଆମେ ଭାରତର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ଭୋକାଲ ଫର୍ ଲୋକାଲ ହୋଇପାରିବା । ଏହି ପର୍ବ ଏକ ଆତ୍ମନିର୍ଭର ଭାରତର ସୂତ୍ରପାତ କରୁ ।’

Prime Minister's Office
PM urges everyone to be Vocal For Local and further India’s progress
10 NOV 2023 3:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to be vocal for local and further India’s progress. Shri Modi also acknowledged the hard work of 140 crore Indians and said that it is due to the creativity and relentless spirit of entrepreneurs that we can be Vocal For Local and further India’s progress.
Responding to the X post of Kiran Mazumdar-Shaw, the Prime Minister posted on X;
“Indeed, let’s make this Diwali about the hard work of 140 crore Indians. It is due to the creativity and relentless spirit of entrepreneurs that we can be #VocalForLocal and further India’s progress. May this festival herald an Aatmanirbhar Bharat!”