প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভোকেল ফোর লোকেলগী অমসুং ভারত মখা তানা চাউখৎনবা প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্তা তকশিনখ্রে
10 NOV 2023 3:02PM by PIB Imphal
ভোকেল ফোর লোকেলগী অমসুং ভারত মখা তানা চাউখৎনবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক্তা তকশিনখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি ভারতমচা করোর ১৪০গী থবক শুবা নোম্বা কনবা খঙলে অমসুং মসি ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিংগী থবক শুবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবনা ওইহনবনি অমসুং মসিনা ঐখোয়না ভোকেল ফোর লোকেল অমসুং ভারত মখা তানা চাউখৎপা ঙমহনগনি।
কিরন মজুমদার-সোগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হন্দক্কী দিৱালি অসি থবক শুবা কনবা ভারতমচ করোর ১৪০গী ওইহল্লসি। মসি ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিংগী থবক শুবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবনা ওইহনবনি অমসুং ঐখোয়না #VocalForLocal ওইহনবা ঙমগনি অমসুং ভারত মখা তানা চাউখৎপা ঙমগনি। কুহ্মৈ অসিনা অত্মানির্ভর ভারত অমা ওইহনবা ঙমগনি!”

Prime Minister's Office
PM urges everyone to be Vocal For Local and further India’s progress
10 NOV 2023 3:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to be vocal for local and further India’s progress. Shri Modi also acknowledged the hard work of 140 crore Indians and said that it is due to the creativity and relentless spirit of entrepreneurs that we can be Vocal For Local and further India’s progress.
Responding to the X post of Kiran Mazumdar-Shaw, the Prime Minister posted on X;
“Indeed, let’s make this Diwali about the hard work of 140 crore Indians. It is due to the creativity and relentless spirit of entrepreneurs that we can be #VocalForLocal and further India’s progress. May this festival herald an Aatmanirbhar Bharat!”