প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নিতেশ কুমার, তরুন ধিল্লোনবু এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী বেদমিন্তন জুরাদা শনাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
27 OCT 2023 7:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নিতেশ কুমার, তরুন ধিল্লোনবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপাগী বেদমিন্তন জুরা SL3-SL4 ইভেন্ততা শনাগী তক্মান ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না মখোয়গী তীম ৱার্কপুসু শীংথারদুনা হায়খি মদুদি মদুন হৌরক্লিবা এথলেতশিংদা অরংবা খুদম অমা ওইহৌরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"সুহাস নিতেশ কুমার, তরুন ধিল্লোনবু নুপাগী বেদমিন্তন জুরা SL3-SL4 ইভেন্ততা শনাগী তক্মান ফংলকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোক্লি! মখোয়গী তীম ৱার্কপুসু শীংথারদুনা হায়খি মদুদি মদুন হৌরক্লিবা এথলেতশিংদা অরংবা খুদম অমা ওইহৌরগনি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Nitesh Kumar, Tarun Dhillon for winning gold in men's doubles badminton at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Nitesh Kumar and Tarun Dhillon for wining a gold medal in the men's doubles badminton SL3-SL4 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised their teamwork, saying that it has set a shining example for upcoming athletes.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Nitesh Kumar and Tarun Dhillon for their magnificent Gold win in Badminton - Men's Doubles SL3-SL4. Their teamwork and talent have set a shining example for upcoming athletes. India is proud of them."