Prime Minister's Office
PM congratulates Nitesh Kumar, Tarun Dhillon for winning gold in men's doubles badminton at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Nitesh Kumar and Tarun Dhillon for wining a gold medal in the men's doubles badminton SL3-SL4 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He also praised their teamwork, saying that it has set a shining example for upcoming athletes.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Nitesh Kumar and Tarun Dhillon for their magnificent Gold win in Badminton - Men's Doubles SL3-SL4. Their teamwork and talent have set a shining example for upcoming athletes. India is proud of them."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছৰ পুৰুষৰ বেডমিণ্টনত স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে নিতেশ কুমাৰ, তৰুণ ধিলনক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 OCT 2023 7:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছৰ পুৰুষৰ ডাবলছ বেডমিণ্টন-এছএল৩-এছএল৪ত আজি স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে নিতেশ কুমাৰ, তৰুণ ধিলনক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
তেওঁ লগতে তেওঁলোকৰ দলগত কামৰ প্ৰশংসা কৰি কয় যে এই প্ৰদৰ্শনে উদীয়মান খেলুৱৈসকলৰ প্ৰতি এক উজ্বল নিদৰ্শন দাঙি ধৰিলে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“বেডমিণ্টনৰ-পুৰুষৰ ডাবলছত এছএল৩-এছএল৪ত চমকপ্ৰদ প্ৰদৰ্শনেৰে স্বৰ্ণ পদক জয়ৰ বাবে নিতেশ কুমাৰ আৰু তৰুণ ধিলনক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছো৷ তেওঁলোকৰ দলগত কাম আৰু প্ৰতিভাই উদীয়মান খেলুৱৈসকলৰ বাবে এক উজ্জ্বল নিদৰ্শন দাঙি ধৰিছে। ভাৰতে তেওঁলোকৰ বাবে গৌৰৱবোধ কৰিছে।”