ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପାରା ଏସିଆନ୍ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ମହିଳା ପାରା କ୍ଲବ୍ ଥ୍ରୋ ରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବା ଆଥଲେଟ୍ ଏକତା ଭ୍ୟାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
24 OCT 2023 6:56PM by PIB Bhubaneswar
ପାରା ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ମହିଳା ପାରା କ୍ଲବ୍ ଥ୍ରୋ- ଏଫ୍ ୩୨/୫୧ ଇଭେଣ୍ଟରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା କ୍ରୀଡ଼ାବିତ୍ ଏକତା ଭ୍ୟାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟରରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
ମହିଳା ପାରା କ୍ଲବ ଥ୍ରୋ- ଏଫ୍ ୩୨/୫୧ ଇଭେଣ୍ଟରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବାରୁ ଏକତା ଭ୍ୟାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ। ଏହି ସଫଳତାରେ ଭାରତ ଆନନ୍ଦିତ।

Prime Minister's Office
PM congratulates athlete Ekta Bhyan for securing bronze in Women's Para Club Throw at Para Asian Games
24 OCT 2023 6:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated athlete Ekta Bhyan for winning a bronze medal in the Women's Para Club Throw - F32/51 event at the Para Asian Games.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Ekta Bhyan for securing the Bronze Medal in the Women's Para Club Throw - F32/51 event. India is delighted by this achievement!"