প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ পেৰা ক্লাব থ্ৰ' ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত এথলীট একতা ভ্যাণক অভিনন্দন জনায়
24 OCT 2023 6:56PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ পেৰা ক্লাব থ্ৰ'-এফ ৩২/৫১ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাত এথলীট একতা ভ্যাণক অভিনন্দন জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"মহিলাৰ পেৰা ক্লাব থ্ৰ'-এফ ৩২/৫১ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰা বাবে একতা ভ্যাণক অভিনন্দন। ভাৰত এই প্ৰাপ্তিৰে আনন্দিত!"

Prime Minister's Office
PM congratulates athlete Ekta Bhyan for securing bronze in Women's Para Club Throw at Para Asian Games
24 OCT 2023 6:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated athlete Ekta Bhyan for winning a bronze medal in the Women's Para Club Throw - F32/51 event at the Para Asian Games.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Ekta Bhyan for securing the Bronze Medal in the Women's Para Club Throw - F32/51 event. India is delighted by this achievement!"