প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এথলেত এক্তা ভ্যানবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপীগী পেরা ক্লব থ্রোদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
24 OCT 2023 6:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এথলেত এক্তা ভ্যানবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী নুপীগী পেরা ক্লব থ্রো – F32/51 দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"এক্তা ভ্যানবু নুপীগী পেরা ক্লব থ্রো – F32/51 দা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মায় পাকপা অসিদা ভারতনা চাউথোকচৈ।"

Prime Minister's Office
PM congratulates athlete Ekta Bhyan for securing bronze in Women's Para Club Throw at Para Asian Games
24 OCT 2023 6:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated athlete Ekta Bhyan for winning a bronze medal in the Women's Para Club Throw - F32/51 event at the Para Asian Games.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Ekta Bhyan for securing the Bronze Medal in the Women's Para Club Throw - F32/51 event. India is delighted by this achievement!"