Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal by Rudransh Khandelwal in Mixed 50m Rifle SH1 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 5:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Rudransh Khandelwal on winning the Silver medal in Mixed 50m Rifle SH1 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Rudransh Khandelwal on the incredible Silver Medal in the Mixed 50m Rifle SH1 event. His dedication and prowess are truly commendable, setting a benchmark for aspiring athletes. India beams with pride at his achievement.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রুদ্রান্স খন্দেলৱালনা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী মিক্স 50m রাইফল SH1 ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌরকপগী নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 5:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রুদ্রান্স খন্দেলৱালবু চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী মিক্স 50m রাইফল SH1 ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“মিক্স 50m রাইফল SH1 ইভেন্ততা মশক নাইবা সিলভর মেদল লৌবগীদমক্তা রুদ্রান্স খন্দেলৱালবু থম্মোইনুংদগী থাগৎচরি। মহাক্কী ৱাখল চেৎপা অমসুং মপাঙ্গল অসি তসেংনা শীংথানীংঙাইনি, মসিনা ইনখৎলক্লিবা শান্নরোইশিংদা পান্দম অমা পীরি। মহাক্না মায় পাকপদা ভারতনা চাউথোকচরি”।