Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal by Rudransh Khandelwal in Mixed 50m Rifle SH1 event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 5:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Rudransh Khandelwal on winning the Silver medal in Mixed 50m Rifle SH1 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Heartiest congratulations to Rudransh Khandelwal on the incredible Silver Medal in the Mixed 50m Rifle SH1 event. His dedication and prowess are truly commendable, setting a benchmark for aspiring athletes. India beams with pride at his achievement.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ ২০২২’ত ‘মিক্সড ৫০ মিটাৰ ৰাইফল এছএইচ১ প্ৰতিযোগিতা’ত ৰুদ্ৰাংশ খাণ্ডেলৱালৰ ৰূপৰ পদক লাভৰ সাফল্য উদযাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
23 OCT 2023 5:43PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ ২০২২’ত ‘মিক্সড ৫০ মিটাৰ ৰাইফল এছ এইচ ১ প্ৰতিযোগিতা’ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে ৰুদ্ৰাংশ খাণ্ডেলৱালক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত পোষ্ট কৰিছে:
"মিক্সড ৫০ মিটাৰ ৰাইফল এছএইচ১ প্ৰতিযোগিতা’ত অবিশ্বাস্য প্ৰদৰ্শনেৰে ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা ৰুদ্ৰাংশ খাণ্ডেলৱালক আন্তৰিক অভিনন্দন জনাইছোঁ। তেওঁৰ নিষ্ঠা আৰু দক্ষতা সঁচাকৈয়ে প্ৰশংসনীয়, যি উচ্চাকাংক্ষী খেলুৱৈসকলৰ বাবে এক মানক স্থাপন কৰিছে। ভাৰতে তেওঁৰ কৃতিত্বত গৌৰৱেৰে উদ্বেলিত হৈছে।"