ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ରେ ପାରା କାନୋଇଙ୍ଗ ମହିଳା ଭିଏଲ୍୨ ଫାଇନାଲରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରାଚୀ ଯାଦବଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
23 OCT 2023 11:22AM by PIB Bhubaneswar
ଚୀନ୍‌ର ହାଙ୍ଗଝୋରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସ ୨୦୨୨ ରେ ପାରା କାନୋଇଙ୍ଗ ମହିଳା ଭିଏଲ୍୨ ଫାଇନାଲରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ପ୍ରାଚୀ ଯାଦବ ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ପ୍ରଥମ ପଦକ ହାସଲ କରି ଭାରତୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ଇତିହାସରେ ନିଜ ନାମ ଲେଖିଛନ୍ତି। ପାରା କାନୋଇଙ୍ଗ ମହିଳା ଭିଏଲ୍୨ ଫାଇନାଲରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରାଚୀ ଯାଦବଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ | ତାଙ୍କର ଅବିଶ୍ୱସନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ସମଗ୍ର ଦେଶକୁ ଗର୍ବିତ କରିଛି। ”

Prime Minister's Office
PM congratulates Prachi Yadav on winning Silver medal in Para Canoeing Women's VL2 final at Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 11:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Prachi Yadav on winning Silver medal in Para Canoeing Women's VL2 final at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Prachi Yadav etches her name in the history of Indian sports by securing the first medal at the Asian Para Games.
Congratulations to Prachi Yadav on winning the remarkable Silver medal win in the Para Canoeing Women's VL2 final.
Her incredible performance has made the entire nation proud.”