প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না প্রাচী য়াদবনা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022দা নুপীগী পেরা কেনোইং VL2 ফাইনেলদা সিলভর মেদল লৌবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 11:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাইনাগী হাংঝৌদা হৌজিক পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপীগী পেরা কেনোইং VL2 ফাইনেলদা সিলভর লৌরকপগীদমক্তা প্রাচী য়াদবপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“প্রাচী য়াদবনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা মশাগী অহানবা মেদল লৌদুনা ভারতকী শান্ন-খোৎনবগী পুৱারীদা মমিং হক্তুনা থমখ্রে।
নুপীগী পেরা কেনোইং VL2 ফাইনেলদা মশক থোক্লবা সিলভর লৌবগীদমক্তা প্রাচী য়াদবপু থাগৎচরি।
মহাক্কী নীংথিরবা পরফোর্মেন্সনা লৈবাক পুম্ববু চাউথোকচহল্লি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Prachi Yadav on winning Silver medal in Para Canoeing Women's VL2 final at Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 11:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Prachi Yadav on winning Silver medal in Para Canoeing Women's VL2 final at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Prachi Yadav etches her name in the history of Indian sports by securing the first medal at the Asian Para Games.
Congratulations to Prachi Yadav on winning the remarkable Silver medal win in the Para Canoeing Women's VL2 final.
Her incredible performance has made the entire nation proud.”