ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାପିଡ୍ ଟ୍ରେନ୍ ନମୋ ଭାରତରେ ଯାତ୍ରା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
20 OCT 2023 12:30PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ରିଜିଓନାଲ ରାପିଡ୍ ଟ୍ରେନ୍ନମୋ ଭାରତ ଶୁଭାରମ୍ଭ କରିବା ସହ ଏଥିରେ ଯାତ୍ରା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ପୋଷ୍ଟ କରାଯାଇଛି:
‘ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ରିଜିଓନାଲ ରାପିଡ୍ ଟ୍ରେନ୍ ନମୋଭାରତରେ ଅନ୍ୟ ଯାତ୍ରୀମାନଙ୍କ ସହ ଯାତ୍ରା କରିଛନ୍ତି । ଏହି ଟ୍ରେନ୍ସେବାର କିପରି ସକରାତ୍ମକ ପ୍ରଭାବ ରହିବ ସେ ବାବଦରେଯାତ୍ରୀମାନେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ ଅଭିଜ୍ଞତା ସେୟାରକରିଛନ୍ତି’ ।

Prime Minister's Office
PM travels on board the Regional Rapid Train Namo Bharat
20 OCT 2023 12:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister today traveled on board the Regional Rapid Train Namo Bharat which he flagged off today.
The Prime Minister Office posted on X :
"PM @narendramodi is on board the Regional Rapid Train Namo Bharat with co-passengers who are sharing their experiences, including on how this train service will have a positive impact."