প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রিজনেল রেপিদ ত্রেন নমো ভারত তোংখ্রে
20 OCT 2023 12:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি মশামক্না লম্থাখিবা রিজনেল রেপিদ ত্রেন নমো ভার্ত্তা তোংদুনা চৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা Xতা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“পি.এম. @narendramodiনা অতোপ্পা পেসেঞ্জরশিংগা লোয়ননা রিজনেল রেপিদ ত্রেন নমো ভারত তোংদুনা চৎলি, অমসুং ত্রেন সর্ভিস অসিনা করম্না কান্নবা মওংদা তেংবাংগনি হায়বগী মতাং য়াওনা হীরম কয়াগী এক্সপেরিএন্সশিং পেসেঞ্জরশিংগা শেয়র তৌনখি”।

Prime Minister's Office
PM travels on board the Regional Rapid Train Namo Bharat
20 OCT 2023 12:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister today traveled on board the Regional Rapid Train Namo Bharat which he flagged off today.
The Prime Minister Office posted on X :
"PM @narendramodi is on board the Regional Rapid Train Namo Bharat with co-passengers who are sharing their experiences, including on how this train service will have a positive impact."