প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মীওই কয়ানা মন কী বাতকী মতাংদা মনুং হঞ্জিন্না রিসর্চ তৌরি অমসুং মীয়ামদা মখোয়না ফংবশিংবু খঙহল্লিঃ প্রধান মন্ত্রী
21 OCT 2023 5:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মীওই কয়ানা মহাক্কী থাগী রেদিওগী থৌরম মন কী বাতকী মতাংদা মনুং হঞ্জিন্না রিসর্চ তৌরি অমসুং মীয়ামদা মখোয়না ফংবশিংবু খঙহল্লি হায়রদুনা হরাও নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না মতৌ করম্না মন কী বাতনা খুন্নাইদা অহোংবা পুরক্না লম্বী অমা ওইবগে হায়বগী মতাংদা নৈনরিবা 'ইগনাইতিং কল্লেক্তিব গুদনেস' হায়না মিংথোনবা লাইরিক অমা পনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
" মীওই কয়ানা মন কী বাতকী মতাংদা মনুং হঞ্জিন্না রিসর্চ তৌরি অমসুং মীয়ামদা মখোয়না ফংবশিংবু খঙহল্লিবসিদা অদুক্কী মতীক নুংঙাইবা পোকচৈ। মসিগী হীরমদা হোৎনরিবা অমা হায়রবদি ব্লুক্রাফ দিজিতেল ফাউন্দেসনগী মতৌ করম্না মন কী বাতনা খুন্নাইদা অহোংবা পুরক্না লম্বী অমা ওইবগে হায়বগী মতাংদা নৈনরিবা 'ইগনাইতিং কল্লেক্তিব গুদনেস' হায়বা লাইরিক অসিসু অমনি। মসিগীদমক মখোয়গী মফমদা হরাও নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। mkb100book.in"

Prime Minister's Office
Several people undertook extensive research on Mann Ki Baat, shared their findings with masses: PM
21 OCT 2023 5:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today expressed happiness that several people undertook extensive research on his monthly radio programme Mann Ki Baat and shared their insightful findings with the masses.
He mentioned a book titled ‘Igniting Collective Goodness’, which has chronicled how the Mann Ki Baat became a means for societal change.
The Prime Minister posted on X:
"I am happy that several people over the years have undertaken extensive research on Mann Ki Baat and shared their insightful findings with people. Another such effort is the book ‘Igniting Collective Goodness’ by BlueKraft Digital Foundation, which chronicles how this programme has become a means for societal change. Congratulations to them for this work. mkb100book.in"