ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅନେକ ଲୋକ ମନ୍ କୀ ବାତ ଉପରେ ଗବେଷଣା କରିଛନ୍ତି, ସେମାନଙ୍କ ଅନୁସନ୍ଧାନକୁ ଜନସାଧରଣଙ୍କୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
21 OCT 2023 5:26PM by PIB Bhubaneswar
ମାସିକ ରେଡିଓ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ମନ କି ବାତ ଉପରେ ଅନେକ ଲୋକ ବ୍ୟାପକ ଗବେଷଣା କରିଥିବା ଏବଂ ସେମାନଙ୍କର ଅନୁସନ୍ଧାନକୁ ଜନସାଧାରଣଙ୍କ ସହ ବାଣ୍ଟିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି।
ସେ ‘ଇଗ୍ନାଇଟିଂ କଲେକ୍ଟିଭ୍ ଗୁଡନେସ’ ଶୀର୍ଷକ ଏକ ପୁସ୍ତକ ବିଷୟରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ ମନ୍ କି ବାତ୍ କିପରି ସାମାଜିକ ପରିବର୍ତ୍ତନ ପାଇଁ ଏକ ମାଧ୍ୟମ ପାଲଟିଛି ତାହା ଦର୍ଶାଯାଇଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ମୁଁ ଖୁସି ଯେ ବର୍ଷ ବର୍ଷ ଧରି ଅନେକ ଲୋକ ମନ କି ବାତ୍ ଉପରେ ବ୍ୟାପକ ଅନୁସନ୍ଧାନ କରିଛନ୍ତି ଏବଂ ସେମାନଙ୍କର ଅନୁସନ୍ଧାନ ତଥ୍ୟକୁ ଲୋକଙ୍କ ସହ ବାଣ୍ଟିଛନ୍ତି। ଅନ୍ୟ ଏକ ପ୍ରୟାସ ହେଉଛି ବ୍ଲୁ କ୍ରାଫ୍ଟ ଡିଜିଟାଲ ଫାଉଣ୍ଡେସନ ଦ୍ୱାରା 'ଇଗ୍ନାଇଟିଂ କଲେକ୍ଟିଭ୍ ଗୁଡନେସ' ପୁସ୍ତକ, ଯାହା ଦର୍ଶାଇଛି ଯେ ଏହି କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ କିପରି ସାମାଜିକ ପରିବର୍ତ୍ତନର ମାଧ୍ୟମ ପାଲଟିଛି। ଏହି କାମ ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ |"

Prime Minister's Office
Several people undertook extensive research on Mann Ki Baat, shared their findings with masses: PM
21 OCT 2023 5:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today expressed happiness that several people undertook extensive research on his monthly radio programme Mann Ki Baat and shared their insightful findings with the masses.
He mentioned a book titled ‘Igniting Collective Goodness’, which has chronicled how the Mann Ki Baat became a means for societal change.
The Prime Minister posted on X:
"I am happy that several people over the years have undertaken extensive research on Mann Ki Baat and shared their insightful findings with people. Another such effort is the book ‘Igniting Collective Goodness’ by BlueKraft Digital Foundation, which chronicles how this programme has become a means for societal change. Congratulations to them for this work. mkb100book.in"