প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহিলা আৰ্চাৰসকলৰ ব্ৰঞ্জ পদক জয়ৰ সাফল্য উদযাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
06 OCT 2023 6:11PM by PIB Guwahati
অংকিতা ভকত, চিমৰণজিৎ আৰু ভজন কৌৰক এই সাফল্যৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছোঁ।
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এছিয়ান গেমছত মহিলা আৰ্চাৰীত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে অংকিতা ভকত, চিমৰণজিৎ আৰু ভজন কৌৰক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত কৰা ‘পোষ্ট’-ত কয়;
"এছিয়ান গেমছত আমাৰ মহিলা আৰ্চাৰসকলে ব্ৰঞ্জৰ পদক জয়ৰ সাফল্য উদযাপন কৰিছে ভাৰতে। অংকিতা ভকত, চিমৰণজিৎ আৰু ভজন কৌৰক অভিনন্দন জনাইছোঁ। তেওঁলোকৰ নিখুঁততা, দলবদ্ধ প্ৰদৰ্শন আৰু নিষ্ঠা নিতান্তই উল্লেখনীয়।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Women Archers' triumphant achievement of winning the Bronze Medal at the Asian Games
06 OCT 2023 6:11PM by PIB Delhi
Congratulates Ankita Bhakat, Simranjeet and Bhajan Kaur for this achievement
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Ankita Bhakat, Simranjeet and Bhajan Kaur for winning the Bronze Medal in Women Archery at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“India celebrates our Women Archers' triumphant achievement of winning the Bronze Medal at the Asian Games. Congratulations to Ankita Bhakat, Simranjeet and Bhajan Kaur. Their precision, teamwork and dedication are remarkable.”