প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুপী আর্চরশিংগী মাইপাকপা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 OCT 2023 6:11PM by PIB Imphal
মাইপাকপা অসিগীদমক এনকিতা ভাগত, সিমরঞ্জিত অমসুং ভাজন কাউর থাগৎচরি।
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী আর্চরিদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এনকিতা ভাগত, সিমরঞ্জিত অমসুং ভাজন কাউর থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা ঐখোয়গী নুপীগী আর্চরশিংগী মাইপাকপদা ভারতনা হরাওবা ফোঙদোকচরি। এনকিতা ভাগত, সিমরঞ্জিত অমসুং ভাজন কাউর থাগৎচরি। মখোয়গী খুৎ চুম্বা, তিমৱার্ক অমসুং কৎথোকপা শিংথানিঙাইনি”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Women Archers' triumphant achievement of winning the Bronze Medal at the Asian Games
06 OCT 2023 6:11PM by PIB Delhi
Congratulates Ankita Bhakat, Simranjeet and Bhajan Kaur for this achievement
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Ankita Bhakat, Simranjeet and Bhajan Kaur for winning the Bronze Medal in Women Archery at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“India celebrates our Women Archers' triumphant achievement of winning the Bronze Medal at the Asian Games. Congratulations to Ankita Bhakat, Simranjeet and Bhajan Kaur. Their precision, teamwork and dedication are remarkable.”