ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ମହିଳା ତୀରନ୍ଦାଜ ଟିମର ସଫଳତାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
06 OCT 2023 6:11PM by PIB Bhubaneswar
ଏହି ସଫଳତା ପାଇଁ ଅଙ୍କିତା ଭକତ, ସିମରନଜିତ ଏବଂ ଭଜନ କୌରଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ମହିଳା ତୀରନ୍ଦାଜରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଅଙ୍କିତା ଭକତ, ସିମରନଜିତ ଏବଂ ଭଜନ କୌରଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ମହିଳା ତୀରନ୍ଦାଜ ଟିମର ସଫଳତାରେ ପୁରା ଦେଶ ଖୁସି ପାଳୁଛି । ଅଙ୍କିତା ଭକତ, ସିମରନଜିତ ଏବଂ ଭଜନ କୌରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ସେମାନଙ୍କ ନିଷ୍ଠା, ଟିମୱର୍କ ଏବଂ ଉତ୍ସର୍ଗ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ।’

Prime Minister's Office
PM celebrates Women Archers' triumphant achievement of winning the Bronze Medal at the Asian Games
06 OCT 2023 6:11PM by PIB Delhi
Congratulates Ankita Bhakat, Simranjeet and Bhajan Kaur for this achievement
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Ankita Bhakat, Simranjeet and Bhajan Kaur for winning the Bronze Medal in Women Archery at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“India celebrates our Women Archers' triumphant achievement of winning the Bronze Medal at the Asian Games. Congratulations to Ankita Bhakat, Simranjeet and Bhajan Kaur. Their precision, teamwork and dedication are remarkable.”