প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী আর্চরি কম্পাউন্দ তিম ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 OCT 2023 11:21AM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী আর্চরি কম্পাউন্দ তিম ইভেন্তদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জয়তি বেন্নাম, পরনীত কাউর অমসুং অতিদি গোপিচান্দ থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ;
“কম্পাউন্ত তিম ইভেন্তদা ভারতকী নুপী আর্চরশিংনা সনাগী মেদল ফংলে!
জয়তি বেন্নাম, পরনীত কাউর অমসুং অতিদি গোপিচান্দ থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী পর্ফোমেন্ত, খুৎ চুম্বা অমসুং কৎথোকপনা ঐখোয়গী লৈবাক চাউথোকচবা ফাওহল্লে। মসিগী মাইপাকপা অসি মখোয়গী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং তিমৱার্ককী খুদম অমনি”।

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal in Women's Archery Compound Team event at Asian Games 2022
05 OCT 2023 11:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Jyothi Surekha Vennam, Parneet Kaur and Aditi Gopichand on winning the Gold medal in Women's Archery Compound Team event at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“India's Women Archers win the Gold Medal in the Compound Team event! Congratulations to Jyothi Surekha Vennam, Parneet Kaur and Aditi Gopichand! Their flawless performance, focus, and dedication have made our nation incredibly proud. This victory is a testament to their exceptional skill and teamwork.”