ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ୨୦୨୨ରେ ମହିଳା ତୀରନ୍ଦାଜ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ଟିମ୍ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ହାସଲ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଖୁସି
05 OCT 2023 11:21AM by PIB Bhubaneswar
ହାଙ୍ଗଝୌରେ ଚାଲିଥିବା ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ା ୨୦୨୨ରେ ମହିଳା ତୀରନ୍ଦାଜ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ଟିମ୍ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଥିବା ଜ୍ୟୋତି ସୁରେଖା ଭେନ୍ନମ, ପରନୀତ କୌର ଏବଂ ଆଦିତି ଗୋପୀଚାନ୍ଦଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଭାରତୀୟ ମହିଳା ତୀରନ୍ଦାଜମାନେ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ଟିମ୍ ଇଭେଣ୍ଟରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଛନ୍ତି! ଜ୍ୟୋତି ସୁରେଖା ଭେନ୍ନମ, ପରନୀତ କୌର ଏବଂ ଆଦିତି ଗୋପୀଚାନ୍ଦଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ସେମାନଙ୍କ ନିଖୁଣ ପ୍ରଦର୍ଶନ, ନିଷ୍ଠା, ଉତ୍ସର୍ଗ ଆମ ଦେଶକୁ ଅଭୂତପୂର୍ବ ଭାବେ ଗର୍ବିତ କରିଛି । ଏହି ବିଜୟ ସେମାନଙ୍କ ଅତୁଳନୀୟ ଦକ୍ଷତା ଏବଂ ଟିମୱାର୍କର ପ୍ରମାଣ ।’

Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal in Women's Archery Compound Team event at Asian Games 2022
05 OCT 2023 11:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Jyothi Surekha Vennam, Parneet Kaur and Aditi Gopichand on winning the Gold medal in Women's Archery Compound Team event at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“India's Women Archers win the Gold Medal in the Compound Team event! Congratulations to Jyothi Surekha Vennam, Parneet Kaur and Aditi Gopichand! Their flawless performance, focus, and dedication have made our nation incredibly proud. This victory is a testament to their exceptional skill and teamwork.”