প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা 4x400m মিক্স রিলে ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 OCT 2023 8:31AM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা 4x400m মিক্স রিলে ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মুহমদ অজমল, বিথ্যা রামরাজ, রাকেস রমেস অমসুং ভেনকাতেসন সুবা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা 4x400m মিক্স রিলে ইভেন্তদা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংনা সিলভর অমা ফংলে।
মাইপাকপা অসিগীদমক মুহমদ অজমল, বিথ্যা রামরাজ, রাকেস রমেস অমসুং ভেনকাতেসন সুবা থাগৎপা ফোঙদোকচরি! মখোয়গী তিমৱার্ক অসি অখন্নবনি।

Prime Minister's Office
PM praises Indian team for silver in 4x400m Mixed Relay event at the Asian Games
03 OCT 2023 8:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Muhammed Ajmal, Vithya Ramraj, Rajesh Ramesh and
Venkatesan Subha for winning silver medal in 4x400m Mixed Relay event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"What a splendid Silver for our Athletes in the 4x400m Mixed Relay event at the Asian Games.
Congratulations on this spectacular win to Muhammed Ajmal, Vithya Ramraj, Rajesh Ramesh and
Venkatesan Subha! Their teamwork was outstanding."