প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ ৩০০০ মিটাৰ স্পীড স্কেটিং ৰিলেত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় উদযাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 OCT 2023 12:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হানঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ ৩০০০ মিটাৰ স্পীড স্কেটিং ৰিলেত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে আনন্দ কুমাৰ ভেলকুমাৰ,সিদ্ধান্ত ৰাহুল কুম্বলে আৰু বিক্ৰম ৰাজেন্দ্ৰ ইনগালেক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“অবিশ্বাস্য টীমৱৰ্কৰ প্ৰদৰ্শনেৰে দেশলৈ আনিলে আন এক ব্ৰঞ্জৰ পদক।
পুৰুষৰ ৩০০০ মিটাৰ স্পীড স্কেটিং ৰিলেত ব্ৰঞ্জৰ পদক জয় আনন্দ কুমাৰ ভেলকুমাৰ,সিদ্ধান্ত ৰাহুল কুম্বলে আৰু বিক্ৰম ৰাজেন্দ্ৰ ইনগালেৰ।
এই সাফল্যত ভাৰতে আনন্দত আত্মহাৰা হোৱাৰ লগতে অপৰিসীম গৌৰৱ অনুভৱ কৰিছে!”

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze medal in Men's Speed Skating 3000m Relay at Asian Games 2022
02 OCT 2023 12:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Anandkumar Velkumar, Siddhant Rahul Kamble, and Vikram Rajendra Ingale on winning the Bronze medal in Men's Speed Skating 3000m Relay at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Incredible display of teamwork brings home yet another Bronze Medal!
Anandkumar Velkumar, Siddhant Rahul Kamble, Vikram Rajendra Ingale have the Bronze in the Men's Speed Skating 3000m Relay.
India is overjoyed and takes immense pride in this accomplishment!”