Prime Minister's Office
Prime Minister takes part in cleanliness drive
Ankit Baiyanpuria also joins Prime Minister in this initiative
01 OCT 2023 2:31PM by PIB Delhi
Today as nation is observing cleanliness drive on the clarion call by Prime Minister, Shri Narendra Modi. Everyone has dedicated one hour towards cleanliness which will help to build bright future for the country.
The Prime Minister, Shri Narendra Modi also took part in this cleanliness drive along with Ankit Baiyanpuria. Ankit is a fitness influencer.
Prime Minister shared a video on his X post in which he can be seen talking about the importance of cleanliness and fitness in our daily life. PM also talked about his daily life routine and asked about Ankit’s fitness funda.
In a X post, the Prime Minister said;
“Today, as the nation focuses on Swachhata, Ankit Baiyanpuriya and I did the same! Beyond just cleanliness, we blended fitness and well-being also into the mix. It is all about that Swachh and Swasth Bharat vibe! @baiyanpuria”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী লু-নানবগী থবকশিং শরুক য়াখ্রে
থবক অসিদা প্রধান মন্ত্রীগা লোয়ননা অনকিত বাইয়ানপুরিয়াশু শরুক য়াখি
01 OCT 2023 2:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংদুনা ঙসি লৈবাক অসিনা লম-তু শেংদুনা লু-নানবগী থবক পাংথোক্লি। লৈবাক্কী তুংগী য়াইফনবগীদমক লম-তু শেংদুনা লু-নানবগী থবক্কীদমক মীওই খুদিংমক পুং ১গী মতম কৎথোকখ্রে।
অনকিত বাইয়ানপুরিয়াগা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীশু লম-তু শেংবগী থবকশিং শরুক য়াখি। অনকিত ফিতনেস ইনফ্লুয়েন্সর অমনি।
ঐখোয়গী নুমিৎ খুদিংগী পুন্সিদা লু-নানবা অমসুং হকচাং ফনা লৈবগী মরুওইবগী মতাংদা মহাক্না ৱা ঙাংবগী ভিদিও অমা মহাক্কী এক্স পোস্ততা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখি। প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী নোংমগী থবকশিং মরমদা পনখি অমসুং অনকিতকী হকচাং ফনা লৈবগী মরমদশু হংখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি লৈবাক অসিনা লু-নানবদা মীৎয়েং থমখি, অনকিত বাইয়ানপুরিয়া অমসুং ঐ শরুক য়াখি। লু-নানবগী মথক্তা, ঐখোয়না হকচাং ফনা লৈনবসু পাংথোকখি। মসি শ্বাছ অমসুং শ্বাস্থ ভারতকী খোঙজংনি! @baiyanpuria”।