Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal by Women’s Team in 25m Pistol at Asian Games 2022
27 SEP 2023 4:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Women’s Team of Manu Bhaker, Rhythm Sangwan and Esha Singh for winning the gold medal in 25m Pistol at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“An exemplary Gold for India.
Congratulations to the 25m Pistol Women Team, comprising Manu Bhaker, Rhythm Sangwan and Esha Singh, for their spectacular victory!
Their remarkable teamwork has yielded great results. Best wishes for their future endeavours.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন গেম্স ২০২২দা নুপীগী মিতর ২৫গী পিস্তোলদা সনাগী তক্মান লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
27 SEP 2023 4:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীদনা মানু ভাকর, রিদম সংৱান অমসুং এশা সিংহগী নুপী কাংবুবু হাংজৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন গেম্স ২০২২দা নুপীগী মিতর ২৫গী পিস্তোলদা সনাগী তক্মান লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
X তা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখি;
"নীংথিজরবা ভারতকী সনাগী তক্মান অমা।
মোদীদনা মানু ভাকর, রিদম সংৱান অমসুং এশা সিংহগী নুপী কাংবুবু হাংজৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন গেম্স ২০২২দা নুপীগী মিতর ২৫গী পিস্তোলদা শুমহতনিংঙাই ওইরবা মওংদা মায় পাক্লকপদা হরাওবা ফোংদোকচরি।
মখোয়গী মশক নাইরবা তীমৱার্কনা চাউনা মায় পাকপা ঙম্লে। মখোয়গী তুংগী লম্বীদসু মায় পাকপা ওইরসনু।