Prime Minister's Office
PM celebrates Gold medal by Women’s Team in 25m Pistol at Asian Games 2022
27 SEP 2023 4:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Women’s Team of Manu Bhaker, Rhythm Sangwan and Esha Singh for winning the gold medal in 25m Pistol at the Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“An exemplary Gold for India.
Congratulations to the 25m Pistol Women Team, comprising Manu Bhaker, Rhythm Sangwan and Esha Singh, for their spectacular victory!
Their remarkable teamwork has yielded great results. Best wishes for their future endeavours.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান গেমছ ২০২২ ৰ ২৫ মিটাৰ পিষ্টলত ভাৰতীয় মহিলা দলৰ দ্বাৰা সোণৰ পদক অৰ্জনত অভিনন্দন জনাইছে
27 SEP 2023 4:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান গেমছ ২০২২ ত ২৫ মিটাৰ পিষ্টলত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে মনু ভাকাৰ, ৰিদম চাংৱান আৰু ঈষা সিঙৰ মহিলা দলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে এইদৰে:
"ভাৰতৰ বাবে এক অনুকৰণীয় সোণৰ পদক।
মনু ভাকাৰ, ৰিদম চাংৱান আৰু ঈষা সিঙক লৈ গঠিত ২৫ মিটাৰ পিষ্টল মহিলা দলক তেওঁলোকৰ চমৎকাৰ বিজয়ৰ বাবে অভিনন্দন!
তেওঁলোকৰ উল্লেখযোগ্য দলবদ্ধ কামে ভাল ফলাফল লাভ কৰিছে। তেওঁলোকৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা ”।