প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে যুৱ-সমাজক জি-২০ ইউনিভাৰ্ছিটি কানেক্ট ফাইনেলত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে
এই পদক্ষেপ সন্দৰ্ভত লিংকডইন প’ষ্ট শ্বেয়াৰ
24 SEP 2023 8:43PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এই মাহৰ ২৬ তাৰিখে অনুষ্ঠিতব্য জি-২০ ইউনিভাৰ্ছিটি কানেক্ট ফাইনেলত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ যুৱ-সমাজক আহ্বান জনাইছে।
তেখেতে লগতে “জি-২০ ইউনিভাৰ্ছিটি কানেক্ট – এনকাৰেজিং আৱাৰ যুৱ শক্তি” শীৰ্ষক এটি লিংকডইন প’ষ্ট শ্বেয়াৰ কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰেঃ
"মোৰ যুৱ বন্ধুসকল,
মই এই মাহৰ ২৬ তাৰিখে অনুষ্ঠিতব্য জি-২০ ইউনিভাৰ্ছিটি কানেক্ট ফাইনেলত আপোনালোকৰ অংশগ্ৰহণ আশা কৰিলোঁ। যোৱা বৰ্ষকেইটাত ভাৰতৰ জি-২০ অধ্যক্ষতাৰ অগ্ৰাধিকাৰাজি আলোকপাতৰ ক্ষেত্ৰত জি-২০ ইউনিভাৰ্ছিটি কানেক্ট এক উল্লেখযোগ্য মঞ্চ হিচাপে পৰিগণিত হৈছে।
মই ভিন্ন বিষয়ত ভাৱনাৰ আদান-প্ৰদান আশা কৰিলোঁ।
https://www.linkedin.com/pulse/g20-university-connect-encouraging-our-yuva-shakti-narendra-modi/?published=t. "
My young friends,
I look forward to your taking part in the G20 University Connect Finale on the 26th of this month. Over the year gone by, the G20 University Connect has emerged as a great forum to highlight the priority areas of India’s G-20 Presidency.
I look forward to a…
— Narendra Modi (@narendramodi) September 24, 2023

Prime Minister's Office
PM invites youth to take part in the G20 University Connect Finale
Shares Linkedin post on the initiative
24 SEP 2023 8:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked the youth to take part in G20 University Connect Finale on the 26th of this month.
He also shared a Linkedin post titled "G20 University Connect – Encouraging our Yuva Shakti"
Shri Modi posted on X :
"My young friends,
I look forward to your taking part in the G20 University Connect Finale on the 26th of this month. Over the year gone by, the G20 University Connect has emerged as a great forum to highlight the priority areas of India’s G-20 Presidency.
I look forward to a vibrant exchange on thoughts on diverse issues.
https://www.linkedin.com/pulse/g20-university-connect-encouraging-our-yuva-shakti-narendra-modi/?published=t. "