ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜି୨୦ ୟୁନିଭର୍ସିଟି କନେକ୍ଟ ଫିନାଲେରେ ଭାଗ ନେବାକୁ ଯୁବବର୍ଗଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ନିମନ୍ତ୍ରଣ
ଏହି ପଦକ୍ଷେପ ଉପରେ ଏକ ଲିଙ୍କଡଇନ୍ ପୋଷ୍ଟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି
24 SEP 2023 8:43PM by PIB Bhubaneswar
ଆସନ୍ତା ୨୬ ତାରିଖରେ ଜି୨୦ ୟୁନିଭର୍ସିଟି କନେକ୍ଟ ଫିନାଲେରେ ଭାଗ ନେବା ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଯୁବବର୍ଗଙ୍କୁ କହିଛନ୍ତି ।
‘ଜି୨୦ ୟୁନିଭର୍ସିଟି କନେକ୍ଟ-ଆମ ଯୁବ ଶକ୍ତିକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା’ ଶୀର୍ଷକରେ ସେ ଏକ ଲିଙ୍କଡଇନ୍ ପୋଷ୍ଟ ମଧ୍ୟ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ମୋଦୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ମୋର ଯୁବ ବନ୍ଧୁଗଣ,
ଚଳିତ ମାସ ୨୬ ତାରିଖରେ ହେବାକୁ ଥିବା ଜି୨୦ ୟୁନିଭର୍ସିଟି କନେକ୍ଟ ଫିନାଲେରେ ତୁମେମାନେ ଭାଗ ନେବାକୁ ମୁଁ ଅପେକ୍ଷା କରିଛି । ଗତ ବର୍ଷରେ ଜି୨୦ ୟୁନିଭର୍ସିଟି କନେକ୍ଟ ଭାରତର ଜି୨୦ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତାର ପ୍ରାଥମିକତା ଥିôବା କ୍ଷେତ୍ର ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିବା ପାଇଁ ଏକ ଉତ୍ତମ ମଞ୍ଚ ଭାବେ ଉଭା ହୋଇଛି ।
ବିଭିନ୍ନ ପ୍ରସଙ୍ଗରେ ଉତ୍ସାହଜନକ ବିଚାରଧାରା ବିନିମୟ ହେବ ବୋଲି ଆଶା କରୁଛି ।
https://www.linkedin.com/pulse/g20-university-connect-encouraging-our-yuva-shakti-narendra-modi/?published=t. "

Prime Minister's Office
PM invites youth to take part in the G20 University Connect Finale
Shares Linkedin post on the initiative
24 SEP 2023 8:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked the youth to take part in G20 University Connect Finale on the 26th of this month.
He also shared a Linkedin post titled "G20 University Connect – Encouraging our Yuva Shakti"
Shri Modi posted on X :
"My young friends,
I look forward to your taking part in the G20 University Connect Finale on the 26th of this month. Over the year gone by, the G20 University Connect has emerged as a great forum to highlight the priority areas of India’s G-20 Presidency.
I look forward to a vibrant exchange on thoughts on diverse issues.
https://www.linkedin.com/pulse/g20-university-connect-encouraging-our-yuva-shakti-narendra-modi/?published=t. "