Prime Minister's Office
PM invites youth to take part in the G20 University Connect Finale
Shares Linkedin post on the initiative
24 SEP 2023 8:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has asked the youth to take part in G20 University Connect Finale on the 26th of this month.
He also shared a Linkedin post titled "G20 University Connect – Encouraging our Yuva Shakti"
Shri Modi posted on X :
"My young friends,
I look forward to your taking part in the G20 University Connect Finale on the 26th of this month. Over the year gone by, the G20 University Connect has emerged as a great forum to highlight the priority areas of India’s G-20 Presidency.
I look forward to a vibrant exchange on thoughts on diverse issues.
https://www.linkedin.com/pulse/g20-university-connect-encouraging-our-yuva-shakti-narendra-modi/?published=t. "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
G20 য়ুনিভর্সিতি কন্নেক্ত ফিনালে শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রীনা নহারোলশিংদা খঙহনখ্রে
থৌরম অসিগী Linkedin পোস্ত সিয়ার তৌখ্রে
24 SEP 2023 8:43PM by PIB Imphal
থা অসিগী ২৬ তা G20 য়ুনিভর্সিতি কন্নেক্ত ফিনালে শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নহারোলশিংদা খঙহনখ্রে।
মহাক্না “G20 য়ুনিভর্সিতি কন্নেক্ত-ঐখোয়গী নহারোলশিংগী শক্তি পুক্নিং থৌগৎপা” হায়না মিংথোনবা Linkedin পোস্ত অমসু সিয়ার তৌখি।
এক্সতা শ্রী মোদীনা হায়খি;
“ঐগী নহা ওইরিবা মরুপশিং,
অদোম থা অসিগী ২৬ তা G20 য়ুনিভর্সিতি কন্নেক্ত ফিনালে শরুক য়াগনি হায়না ঐনা থাজৈ। হৌখিবা চহি কয়া অসিদা, G20 য়ুনিভর্সিতি কন্নেক্ত অসি ভারতনা G20 গী প্রসিদেন্ত ওইবগী মরুওইবশিং খঙহন্নবা অচৌবা ফোরম অমা ওইরে।
তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা ৱাখল্লোনশিং খন্ন-নৈনগনি হয়না ঐনা থাজবা থম্লি”।
https://www.linkedin.com/pulse/g20-university-connect-encouraging-our-yuva-shakti-narendra-modi/?published=t. "