প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত মন্দাপমদা লৈরিবা নতরাজগী মীতম অসি চহি কয়া কুইরবা ভারতকী খুৎশা-হৈবা অমসুং চৎনবীশিংগী খুদম অমা ওইনা লেপকনি: প্রধান মন্ত্রী
06 SEP 2023 1:29PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে ভারত মন্দাপমদা লৈরিবা চিংলেম্লবা নাতরাজগী মীতম অসিনা ভারতকী ইনাকখুল্লবা পুৱারি অমসুং নাৎ মশক তাক্লে।
ইন্দিরা গান্ধী নেসনেস সেন্তর ফোর আর্তসকী এক্স পোস্ত অমা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারত মন্দাপমদা লৈরিবা চিংলেম্লবা নাতরাজগী মীতম অসিনা ভারতকী ইনাকখুল্লবা পুৱারি অমসুং নাৎ মশক তাক্লে। জি-২০ মীফমগী মালেমগী লৈবাকশিং পুনবা অসিদা, মসি চহি কয়া কুইরবা ভারতকী খুৎশা-হৈবা অমসুং চৎনবীশিংগী খুদম অমা ওইনা লেপকনি”।

Prime Minister's Office
Nataraja statue at Bharat Mandapam will stand as a testament to India's age-old artistry and traditions: PM
06 SEP 2023 1:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that the magnificent Nataraja statue at Bharat Mandapam brings to life aspects of India’s rich history and culture.
Sharing a post on X by Indira Gandhi National Centre for Arts, the Prime Minister said:
“The magnificent Nataraja statue at Bharat Mandapam brings to life aspects of our rich history and culture. As the world gathers for the G20 summit, it will stand as a testament to India's age-old artistry and traditions.”