Prime Minister's Office
Prime Minister shares his thoughts on various issues relating to India’s G20 Presidency in an exclusive interview with Moneycontrol
Also shares his vision for India's global role and the challenges of geopolitics, the importance of credible global institutions
06 SEP 2023 10:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared his thoughts on various issues relating to India’s G20 Presidency in an exclusive interview with Moneycontrol.
Shri Modi also shared his vision for India's global role and the challenges of geopolitics, the importance of credible global institutions during the interaction with Moneycontrol.
Responding to the X post of Moneycontrol about the Prime Minister’s interview, Shri Modi said in a X post;
“Shared my thoughts on various issues relating to India’s G20 Presidency, India’s vision for global well-being, our development strides and more in this interview with @moneycontrolcom.
https://www.moneycontrol.com/news/pm-narendra-modi-interview/“

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মনিকন্ত্রোলদা অখন্ননা পীখিবা ইন্তরভিয়ু অমদা ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবগা মরী লৈনবা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
মালেমদা ভারতকী থৌদাং অমসুং জিওপোলিতিক্সকী খুদোংচাদবশিং, মালেমগী লুপশিংগী মরুওইবগী মতাংদা মহাক্কী মীৎয়েংশু ফোঙদোকখ্রে
06 SEP 2023 10:10AM by PIB Imphal
মনিকন্ত্রোলদা অখন্ননা পীখিবা ইন্তরভিয়ু অমদা ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবগা মরী লৈনবা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফোঙদোকখ্রে।
মনিকন্ত্রোলদা ৱারি শানখিবা অদুদা মালেমদা ভারতকী থৌদাং অমসুং জিওপোলিতিক্সকী খুদোংচাদবশিং, মালেমগী লুপশিংগী মরুওইবগী মতাংদা শ্রী মোদীনা মহাক্কী মীৎয়েংশু ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ইন্তরভিয়ুগী মতাংদা মনিকন্ত্রোলগী এক্স পোস্তকী পাউখুম পীরদুনা, এক্স পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি;
“ ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবগা মরী লৈনবা ৱাফমশিংগী ঐগী ৱাখল্লোনশিং, মালেমগী য়াইফনবা ভারতকী মীৎয়েং, ঐখোয়গী চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং শরুক য়ারি অমসুং ইন্তরভিয়ু অসিগী অহেনবা @moneycontrolcom য়াওরে।
https://www.moneycontrol.com/news/pm-narendra-modi-interview/“