ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସଂସଦ କିପରି ‘ଗଣତନ୍ତ୍ରର ସଦଭାବ’ ବନାଇଛି ତାହା ଲୋକ ସଭା ବାଚସ୍ପତିଙ୍କ ଆଲେଖ୍ୟରେ ଦର୍ଶାଯାଇଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
02 SEP 2023 7:31PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଲୋକ ସଭା ବାଚସ୍ପତିଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ଆର୍ଟିକଲକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ ଶ୍ରୀ ଓମ୍ ବିର୍ଲା ସଂସଦ ଏବଂ ଗଣତନ୍ତ୍ରର ଗୁରୁତ୍ୱ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ କୁହାଯାଇଛି:
‘ଲୋକ ସଭା ବାଚସ୍ପତି ଶ୍ରୀ ଓମ୍ ବିର୍ଲାଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ ଜ୍ଞାନବର୍ଦ୍ଧକ ସ୍ତମ୍ଭ । ସଂସଦ କିପରି ସବୁପ୍ରକାର ବିଚାରକୁ ସମାନ ସମ୍ମାନର ସହ ସ୍ୱୀକାର କରି ସାମ୍ବିଧାନିକ ମୂଲ୍ୟବୋଧ, ଜାତୀୟ ସ୍ୱାର୍ଥ ଏବଂ ସାଧାରଣ ହିତ ପାଇଁ ଛିଡ଼ା ହୋଇ ‘ଗଣତନ୍ତ୍ରର ସଦଭାବ’ ସୃଷ୍ଟି କରିଛି ତାହା ଉପରେ ସେ ଆଲୋକପାତ କରିଛନ୍ତି ।’

Prime Minister's Office
Lok Sabha Speaker's article highlights how the Parliament has created a "symphony of democracy": PM
02 SEP 2023 7:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised an article written by Lok Sabha Speaker, wherein Shri Om Birla has highlighted the importance of Parliament and democracy.
In a X post, the Prime Minister’s Office said;
“An insightful column by Lok Sabha Speaker, Shri @ombirlakota Ji. He highlights how the Parliament has created a "symphony of democracy" by embracing all shades of opinion with equal respect, while also standing up for constitutional values, national interest and the common good.”
https://indianexpress.com/article/opinion/columns/lok-sabha-speaker-om-birla