প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কমদৌনা সংসদনা “সিম্ফোনি ওফ দেমোক্রেসি’ অমা শেম্বগে হায়বগী মতাংদা লোক সভাগী স্পিকরগী আর্তিকলনা ফোঙদোক্লি: প্রধান মন্ত্রী
02 SEP 2023 7:31PM by PIB Imphal
সংসদ অমসুং গনতন্ত্রগী মরুওইবগী মতাংদা ফোঙদোকপা লোক সভাগী স্পিকর শ্রী ওম বিরলানা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
এক্সকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা হায়খি;
লোক সভা স্পিকর শ্রী @ombirlakota জিগী কান্নরবা কলম অমনি। সংবিধানগী গুনশিং, লৈবাক্কী য়াইনবা অমসুং মীয়ামগী য়াইফনবা লেপ্তুনা ৱাখল্লো খুদিংমক চপ মান্ননা ইকায়খুম্নবা উৎপা “সিম্ফোনি ওফ দেমোক্রেসি’ অমা কমদৌনা সংসদনা শেম্বগে হায়বা মহাক্না ফোঙদোক্লি”।
https://indianexpress.com/article/opinion/columns/lok-sabha-speaker-om-birla

Prime Minister's Office
Lok Sabha Speaker's article highlights how the Parliament has created a "symphony of democracy": PM
02 SEP 2023 7:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised an article written by Lok Sabha Speaker, wherein Shri Om Birla has highlighted the importance of Parliament and democracy.
In a X post, the Prime Minister’s Office said;
“An insightful column by Lok Sabha Speaker, Shri @ombirlakota Ji. He highlights how the Parliament has created a "symphony of democracy" by embracing all shades of opinion with equal respect, while also standing up for constitutional values, national interest and the common good.”
https://indianexpress.com/article/opinion/columns/lok-sabha-speaker-om-birla