প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী শেন্মীৎলোন্না শীংনবনা থল্লবা তানফম অসিদা আশাগী মঙাল ওইনা ঙন্থোইরি: পি.এম.
19 AUG 2023 6:42PM by PIB Imphal
ভারত্তা থাজবা থম্নবগী মরমশিংগী মতাংদা ফোঙখিবা মনীকন্ত্রোল ৱেবসাইৎকী আর্তিকলশিং অমসুং ইনফোগ্রাফিক্সকী কল্লেক্সন অমগী মতাংদা পল্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী শেন্মীৎলোনগী মপাঙ্গল কনবা গ্রোথ অমসুং রেজিলিএন্ত ওইবা মতৌ অদু নৌহৌনা ফোঙদোকখ্রে।
X তা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"ভারতকী শেন্মীৎলোন্না শীংনবনা থল্লবা তানফম অসিদা আশাগী মঙাল ওইনা ঙন্থোইরি। মপাঙ্গল কনবা গ্রোথ অমসুং রেজিলিএন্ত ওইবা মতৌগা লোয়ননা তুংলমচৎ খুমাং চাউশিন্নবগী মমি তারি। মসিগী খোঙজেল অসি লেংহন্দনা থমসি অমসুং ভারত মচা করোর 140গী য়াইফনবা হোৎনরসি!"

Prime Minister's Office
India's economy shines as a beacon of hope in these challenging times: PM
19 AUG 2023 6:42PM by PIB Delhi
Commenting on a collection of articles and infographics by the Moneycontrol website regarding reasons for optimism for India, the Prime Minister, Shri Narendra Modi reaffirmed the robust growth and resilient spirit of the Indian economy.
The Prime Minister posted on X :
"India's economy shines as a beacon of hope in these challenging times. With robust growth and resilient spirit, the future looks promising. Let us keep this momentum and ensure prosperity for 140 crore Indians!"