প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা CRPFকী রাইজিং নুমিৎকা মরী লৈননা পর্সোন্নেলশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
27 JUL 2023 6:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা CRPFকী রাইজিং দে নুমিত্তা মখোয়গী থৌনা ফরবা জৱানশিংদা য়াইফ পাউজেল পীরদুনা মখোয়না লৈবাক্কী সেক্যুরিতীগীদমক্তা পাংথোক্লিবা সেবা অসি তসেংনা থাগৎনীংঙাইনি হায়না ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“CRPF পর্সোন্নেলশিংদা মখোয়গী রাইজিং দেদা য়াইফ পাউজেল পীজরি! ঐখোয়গী লৈবাক অসিনা CRPFকী থৌনা, খোঙফম চেৎপা অমসুং মশাগী খন্দনা পাংথোক্লিবা সেবাবু থাগৎলি। মখোয়না লৈবাক্কী সেক্যুরিতীগীদমক্তা পাংথোক্লিবা সেবা অসি তসেংনা থাগৎনীংঙাইনি। @crpfindia”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to CRPF personnel on their Raising Day
27 JUL 2023 6:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to all brave CRPF personnel on their Raising Day and said that their unwavering commitment to our nation's security is truly admirable.
In a tweet, Prime Minister said;
“Greetings to all brave CRPF personnel on their Raising Day! Our nation greatly appreciates the courage, dedication and selfless service of the CRPF. Their unwavering commitment to our nation's security is truly admirable. @crpfindia”