ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସିଆରପିଏଫ୍ ଯବାନଙ୍କୁ ଏହାର ସ୍ଥାପନା ଦିବସରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି
27 JUL 2023 6:14PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସମସ୍ତ ସାହସୀ ସିଆରପିଏଫ୍ କର୍ମଚାରୀଙ୍କୁ ସିଆରପିଏଫ୍ ସ୍ଥାପନା ଦିବସରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଆମ ଦେଶର ସୁରକ୍ଷାରେ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ବାସ୍ତବରେ ପ୍ରଶଂସନୀୟ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟୁଇଟରେ କହିଛନ୍ତି:
‘ସମସ୍ତ ସାହସୀ ସିଆରପିଏଫ୍ ଯବାନଙ୍କୁ ଏହାର ସ୍ଥାପନା ଦିବସରେ ଶୁଭକାମନା । ଆମ ଦେଶର ସିଆରପିଏଫ୍ ଯବାନଙ୍କ ସାହସ, ସମର୍ପଣ ଏବଂ ନିଃସ୍ୱାର୍ଥ ସେବା ବେଶ୍ ପ୍ରଶଂସନୀୟ । ଆମ ରାଷ୍ଟ୍ରର ସୁରକ୍ଷାରେ ସେମାନଙ୍କ ଅସୀମ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ବାସ୍ତବରେ ପ୍ରଶଂସାଯୋଗ୍ୟ ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to CRPF personnel on their Raising Day
27 JUL 2023 6:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to all brave CRPF personnel on their Raising Day and said that their unwavering commitment to our nation's security is truly admirable.
In a tweet, Prime Minister said;
“Greetings to all brave CRPF personnel on their Raising Day! Our nation greatly appreciates the courage, dedication and selfless service of the CRPF. Their unwavering commitment to our nation's security is truly admirable. @crpfindia”