প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না USAবু লৈবাক্তগী হুরানখ্রবা আর্তিফেক্তশিং হন্দোকপীরকপবগীদমক্তা থাগৎখ্রে
19 JUL 2023 12:43PM by PIB Imphal
ভারতকী তোঙান-তোঙানবা মফম অমসুং চৎনবী শক্তাক্লিবা লৈবাক্তগী হুরানখ্রবা আর্তিফেক্ত 105 USAদগী ভারত্তা হল্লক্লগনি।
ভারতকী তোঙান-তোঙানবা মফম অমসুং চৎনবী শক্তাক্লিবা লৈবাক্তগী হুরানখ্রবা আর্তিফেক্ত 105বু USAনা ভারত্তা, ময়ুমদা অমুক হন্দোরকপগীদমক্তা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
ৱাশিংতন DCদা লৈবা ভারতকী এম্বেসীগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
“থৌওং অসিনা ভারতপু নুংঙাইবা ফাওহল্লি। মসিগীদমক্তা USAদা তৌবীমল খঙবা উৎচরি। মসিগুম্বা মমল নাইদ্রবা পোৎলমশিং অসিনা চৎনবী অমসুং লাইনীংগী ৱাফম কয়া শাগোন্নরি। মখোয়না য়ুমদা হল্লকপা অসিনা ঐখোয়গী হেরিতেজ অমসুং ইনাক খুল্লবা পুৱারী ঙাক শেন্নবা ঐখোয়না খোঙফম চেৎলিবা অসিগী খুদম ওইরি”।

Prime Minister's Office
PM thanks USA for return of trafficked artefacts
105 trafficked antiquities, representing diverse regions and traditions of India, returning home from USA
19 JUL 2023 12:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi thanked USA as 105 trafficked antiquities, representing diverse regions and traditions of India, returning home from USA.
Responding to the tweet by Embassy of India in Washington DC, the Prime Minister said;
“This will make every Indian happy. Grateful to USA for this. These precious artefacts hold immense cultural and religious significance. Their homecoming is a testament to our commitment to preserving our heritage and rich history.”