প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্রধানমন্ত্রীয়ে আষাঢ়ী একাদশী উপলক্ষে দেশবাসীক শুভকামনা জনায়
29 JUN 2023 9:55AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আষাঢ়ী একাদশী উপলক্ষে দেশবাসীক শুভকামনা জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে;
"সকলোকে আষাঢ়ী একাদশীৰ শুভকামনা। এই পৱিত্ৰ দিনটোৱে আমাক ৱাৰকৰী পৰম্পৰা অনুসৰি ভক্তি, বিনম্ৰতা আৰু কৰুণাৰ গুণসমূহ আঁকোৱালি ল'বলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰক। ভগৱান ৱিত্থলৰ আশীৰ্বাদত, আমি সদায় এক সুখী, শান্তিপূৰ্ণ আৰু সমাৱেশী সমাজ নিৰ্মাণৰ বাবে লগলাগি কাম কৰোঁ।"

Prime Minister's Office
PM greets people on occasion of Ashadhi Ekadashi
29 JUN 2023 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Ashadhi Ekadashi.
The Prime Minister tweeted;
“Wishing everyone a blessed Ashadhi Ekadashi. May this sacred day inspire us to embrace virtues of devotion, humility and compassion in line with the Warkari tradition. With Bhagwan Vitthal’s blessings, may we always work together to build a happy, peaceful and inclusive society.”