প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
আষারি একাদশী থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তরাম্না ওকখ্রে
29 JUN 2023 9:55AM by PIB Imphal
আষারি একাদশী থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা তরাম্না ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“য়াইফরবা আষারি একাদশী অমগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মসিগী শেংলবা নুমিৎ অসিদা ৱারকারি চৎনবীগা লোয়ন্না কৎথোকপা, মীওইবা খুন্নাইগী খনবা অমসুং মীনুংশি লৈবগী গুনশিং চেন্নবা ঐখোয়দা ইথিল পীবা ওইরসনু। ভাগবান ভিতথালগী থৌজালগা লোয়ন্না, নুংঙাইবা, শান্তি লৈবা অমসুং পুন্না হিংমিন্নবা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা ঐখোয় পুন্না থবক তৌমিন্নবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets people on occasion of Ashadhi Ekadashi
29 JUN 2023 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Ashadhi Ekadashi.
The Prime Minister tweeted;
“Wishing everyone a blessed Ashadhi Ekadashi. May this sacred day inspire us to embrace virtues of devotion, humility and compassion in line with the Warkari tradition. With Bhagwan Vitthal’s blessings, may we always work together to build a happy, peaceful and inclusive society.”