প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা হসন অলাম হোলদিং কম্পেনীগী সি.ই.ও., শ্রী হসন অলামগা উন্নখ্রে
25 JUN 2023 5:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা মিদ্দল ইস্ত অমসুং নোর্থ অফ্রিকাগী মফমশিংদা থবক তৌরিবা ইজিপ্তকী কম্পেনীশিংগী মরক্তা খ্বাইদগী চাউবা কম্পেনী, হসন অলাম হোলদিং কম্পেনীগী সি.ই.ও., শ্রী হসন অলামগা কাইরোদা জুন 24, 2023দা উন্নখ্রে।
মখোয়না রিন্যুএবল ইনর্জী, গ্রীন হাইদ্রোজেন, ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং কনস্ত্রকসন সেক্তরদা লৈবা ভারতকী কম্পেনীশিংগা হেন্না নক্ননা তেংবাংমিন্নবা য়াবগী ওইথোকপশিং খন্ন-নৈনখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Hassan Allam, CEO of Hassan Allam Holding Company
25 JUN 2023 5:22AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi met with Mr. Hassan Allam, CEO of Hassan Allam Holding Company, one of the largest Egyptian companies operating in the Middle East and North African region on 24 June 2023 in Cairo.
They discussed possibilities of forging closer cooperation with Indian companies in renewable energy, green hydrogen, infrastructure and construction sectors.