Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Sundar Pichai, CEO of Alphabet Inc. and Google
24 JUN 2023 7:27AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met CEO of Alphabet Inc. and Google, Mr. Sundar Pichai on June 23, 2023 in Washington DC.
Prime Minister invited Mr. Pichai to explore further avenues of collaboration in the domains of Artificial Intelligence (AI); fintech; cybersecurity products & services; as well as mobile device manufacturing in India.
Prime Minister and Mr. Pichai also discussed collaboration between Google and academic institutions in India to promote R&D and skill development.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অলফাবেত ইনকোর্পোরেসন অমসুং গুগলগী সি.ই.ও সুন্দর পিচাই উনখ্রে
24 JUN 2023 7:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন ২৩, ২০২৩দা ৱাশিংতন দি.সিদা অলফাবেত ইনকোর্পোরেসন অমসুং গুগলগী সি.ই.ও সুন্দর পিচাই উনখ্রে।
আর্তিফিসিএল ইন্তিলিজেন্স(এ আই); ফিনতেক; সাইবর সেকুরিতিগী পোৎথোকশিং অমসুং থবকশিং অমসুং ভারত্তা মোবাইলগী খুৎলায়শিং শানবা লমদা মখা তানা মতেং পীনবা হেনগৎহন্নবা খুদোংচাবশিং থিরনবা প্রধান মন্ত্রীনা পিচাইদা খঙহনখি।
রিছার্স অমসুং দিবলপমেন্ত অমসুং স্কিল দিবলপমেন্তগী লমদা গুগল অমসুং ভারতকী মহৈলোয়শঙশিংগী মরক্তা মতেং পাংননবা প্রধান মন্ত্রী অমসুং পিচাইনা খন্নখি।