প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কাং চিংবা থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে
20 JUN 2023 8:59AM by PIB Imphal
কাং চিংবা থৌরম লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে।
ভারতকী নাৎকী চৎনবীদা কাং চিংবগী মরুওইবগী মতাংদা ভিদিও অমশু প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোদীনা সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“কাং চিংবা থৌরম লাকপদা মীয়াম তরাম্না ওকচরি। ঐখোয়গী শেংলবা থৌরম অসি পাংথোকপগা লোয়ন্না, ভাগবান জগনাথকী খোঙচৎ অসিনা ঐখোয়গী পুন্সি হকচাং ফবা, নুংঙাইবা অমসুং পুক্নিং-ৱাখল হেন্না নুংঙাইবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets everyone on the occasion of Rath Yatra
20 JUN 2023 8:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone on the occasion of Rath Yatra.
Shri Modi has also shared a video on the importance of Rath Yatra in Indian culture.
The Prime Minister tweeted;
“Rath Yatra greetings to everyone. As we celebrate this sacred occasion, may the divine journey of Lord Jagannath fill our lives with health, happiness and spiritual enrichment.”