Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Ray Dalio, co-founder, Bridgewater Associates
21 JUN 2023 8:28AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Ray Dalio, American investor, author and co-founder of the hedge fund, Bridgewater Associates, today, in New York, USA.
In his conversation with Mr. Dalio, Prime Minister highlighted the reforms undertaken by the government to foster economic growth, including reduction of compliances and decriminalisation of large number of legal provisions. Prime Minister invited Mr. Dalio for further investing in India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ব্রিদ্জৱাতর এসোসিএত্সকী কো-ফাউন্দর মিস্তর রে দালিওগা উনবা
21 JUN 2023 8:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অমেরিকান ইনভেস্তর, অইবা অমদি হেদ্জ ফন্দ ব্রিদ্জৱাতর এসোসিএত্সকী কো-ফাউন্দর মিস্তর রে দালিওগা ঙসি নিউ য়োর্ক, য়ু.এস.এ.দা উনখ্রে‍।
মিস্তর দালিওগা ৱারী শান্নবদা, প্রধান মন্ত্রীনা কম্প্লাইএন্স হন্থহন্নবা অমদি লিগেল প্রোভিজন ময়াম অমা দিক্রিমিনেলাইজ তৌননবা য়াওনা শেন্মিৎলোন চাওখৎহন্নবা লৈঙাক্না পায়খৎলিবা রিফোর্মশিংগী মতাঙদা ফোঙদোকখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা মিস্তর দালিওবু ভারত্তা মখা তানা শেল থাদনবা ৱাফম থমখি‍।