প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তোঙান-তোঙানবা য়োগ আসনশিং উৎপা ভিদিওশিংগী সেত অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
16 JUN 2023 12:24PM by PIB Imphal
তোঙান-তোঙানবা য়োগ আসনশিং উৎপা ভিদিওশিংগী সেত অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“য়োগনা হকচাং অমসুং ৱাখল অনিমক্তা কান্না পীরি, পাঙ্গল কনখৎহল্লি অমসুং ইং-তপ্পা ফংহল্লি। ঐখোয়না য়োগ অসি ঐখোয়গী পুন্সিগী শরুক অমা ওইহল্লসি অমসুং মখা তানা নুংঙাইনবা অমসুং শান্তি পুরক্নবা শরুক অমা ওইহনসি। তোঙান-তোঙানবা আসনশিং উৎপা ভিদিওশিংগী সেত অমা সিয়ার তৌরি”।

Prime Minister's Office
PM shares set of videos depicting various Yoga Asanas
16 JUN 2023 12:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a set of videos depicting various Yoga Asanas.
The Prime Minister tweeted:
“Yoga holds profound benefits for both body and mind, fostering strength, flexibility, and tranquility. Let us make Yoga a part of our lives and further wellness as well as peace. Sharing a set of videos depicting the various Asanas.”