Prime Minister's Office
PM shares set of videos depicting various Yoga Asanas
16 JUN 2023 12:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a set of videos depicting various Yoga Asanas.
The Prime Minister tweeted:
“Yoga holds profound benefits for both body and mind, fostering strength, flexibility, and tranquility. Let us make Yoga a part of our lives and further wellness as well as peace. Sharing a set of videos depicting the various Asanas.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বিভিন্ন যোগ আসন চিত্ৰায়ন কৰা ভিডিঅ’ শ্বেয়াৰ কৰিছে
16 JUN 2023 12:24PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিভিন্ন যোগ আসনৰ ভিডিঅ' শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰে:
"যোগ শৰীৰ আৰু মন উভয়ৰে বাবে অতি সুফলদায়ক। ই শক্তি, সহনশীলতা আৰু প্ৰশান্তি বৃদ্ধি কৰে। আহক আমি যোগক আমাৰ জীৱনৰ এটি অংশ কৰি তোলো আৰু সুস্থতাৰ লগতে শান্তিৰ অনুভূতিক আগুৱাই লৈ যাও। বিভিন্ন আসনসমূহ চিত্ৰায়ণ কৰা কিছু ভিডিঅ' সকলোৰে সৈতে শ্বেয়াৰ কৰিছোঁ।"