ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଭିନ୍ନ ଯୋଗ ଆସନର ଭିଡିଓ ସେଟ୍ ସେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
16 JUN 2023 2:16PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦି ବିଭିନ୍ନ ଯୋଗ ଆସନର ଏକ ଭିଡିଓ ସେଟ୍ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
‘ଯୋଗ ଉଭୟ ଶରୀର ଏବଂ ମନ ପାଇଁ ବିଶେଷ ଲାଭଦାୟକ । ଏହା ଶକ୍ତି, ନମନୀୟତା ଏବଂ ଶାନ୍ତି ଦେଇଥାଏ । ଆସନ୍ତୁ ଯୋଗକୁ ଆମ ଜୀବନର ଏକ ଅଂଶ କରି ଶାନ୍ତି ଏବଂ ସୁସ୍ଥତା ଆଡ଼କୁ ବଢ଼ିବା । ବିଭିନ୍ନ ଆସନକୁ ଦେଖାଉଥିବା ଭିଡିଓର ଏକ ସେଟ୍ ସେୟାର କରୁଛି ।’

Prime Minister's Office
PM shares set of videos depicting various Yoga Asanas
16 JUN 2023 12:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a set of videos depicting various Yoga Asanas.
The Prime Minister tweeted:
“Yoga holds profound benefits for both body and mind, fostering strength, flexibility, and tranquility. Let us make Yoga a part of our lives and further wellness as well as peace. Sharing a set of videos depicting the various Asanas.”