প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লমদম অসিগী তোপ-তোপ্পা কলচরশিং অমসুং অফবা মীয়ামগা লোয়ন্না, ঐখোয়গী অৱাং-নোংপোক, মমাঙদা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা মওংদা চাউখৎপা উরে: প্রধান মন্ত্রী
13 JUN 2023 10:38AM by PIB Imphal
অৱাং-নোংপোক্তা চৎথোক-চৎশিনগী খুদোংচাবা হেনগৎহন্নবা ইনফ্রাস্ত্রকচর চাউখৎহনবা য়াওনা তোঙান-তোঙানবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংগী মতাংগী আর্তিকলশিং, গ্রাফিকশিং, ভিদিওশিং অমসুং ই-পাউশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“লমদম অসিগী তোপ-তোপ্পা কলচরশিং অমসুং অফবা মীয়ামগা লোয়ন্না, ঐখোয়গী অৱাং-নোংপোক, মমাঙদা অমুক্তা ওইখিদ্রিবা মওংদা চাউখৎপা উরে। ইনফ্রাস্ত্রকচর চাউখৎহনবদগী হৌরগা চৎথোক-চৎশিনগী খুদোংচাবা হেনগৎহন্নবা, ঐখোয়গী লমদম অসিগী খুদোংচাবা কয়া শীজিন্নরি।#9YearsOfNorthEastProsperity”।

Prime Minister's Office
Our Northeast, with its unique cultures and dynamic people, is witnessing an unprecedented pace of progress: PM
13 JUN 2023 10:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about various development initiatives including infrastructural developments to enhanced connectivity in the Northeast.
The Prime Minister tweeted :
"Our Northeast, with its unique cultures and dynamic people, is witnessing an unprecedented pace of progress. From infrastructural developments to enhanced connectivity, we are unlocking the immense potential of this region. #9YearsOfNorthEastProsperity”